Народ, хто розуміється у постільній білизні? Попався на очі цікавий сайт
Усім привіт! Хочу поділитися корисною темою, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останні місяці відчув, що сон не йде, не висипаюсь, а вранці почуваюся, ніби вагони розвантажував. Грішив на стрес, на погоду, а дівчина каже: "Давай поміняти постільну білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах із базару". І тут я пішов в мережу.

Якщо чесно, вважав, що вибір постільного комплекту - це лише "гарний малюнок чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І і бязь, ранфорс, сатин... А я в таких термінах не розбирався, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце криниця знань! Реально залип десь годину. Там прямо як в підручнику: по поличках розкладені всі матеріали, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти напису «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це жах, а якісний сатин реально охолоджує, тому що в неї структура специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб колір не вицвів через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка паше без відпочинку.

У підсумку вирішив замовити на пробу сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити своїх). Поки все добре — спимо як немовлята, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не електризується.

Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підодіяльник — це не те, в що треба заглиблюватись, дуже раджу глянути огляд на цьому ресурсі. Справді зберігає і час, і гроші на вибір та рятує від придбання якоїсь фігні. Усім здорового сну!
  Reply

Messages In This Thread
Народ, хто розуміється у постільній білизні? Попався на очі цікавий сайт - BilizHar - 7 hours ago