Усі, хто розуміється у постільній білизні? Попався на очі прикольний сайтик
Народ, привіт! Вирішив от показати одним місцем, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останні місяці почав помічати, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а кохана видала: "Треба поміняти білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я заліз в мережу.

По правді, вважав, що вибір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Виявилося, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Люди, це ж скарбниця інформації! Реально залип майже годину. У них прямо як в підручнику: по полицях розкладені всі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримує комплект. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив особисто зрозумів:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто довіряти напису «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в неї структура особливе.
- Там розписано, як доглядати, щоб малюнок не зліз після кількох прань. Актуально для всіх, у кого пралка працює без вихідних.

Зрештою вирішив придбати спочатку один сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримав українське). Наразі все чудово — сплю як немовля, тканина приємна на дотик, не ковзає й не електризується.

Загалом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро рекомендую глянути інформацію на тому сайті. Реально економить нерви на вибір та рятує від придбання якоїсь фігні. Усім міцного сну!
  Reply

Messages In This Thread
Усі, хто розуміється у постільній білизні? Попався на очі прикольний сайтик - Davidimpab - 3 hours ago