7 hours ago
По моему мнению Вы не правы. Я уверен. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, пообщаемся.
воно різниться високим вмістом молочних жирів, які надають продукту насичений вдачу і м'яку, https://pastelink.net/cc6yb991 кремову консистенцію. крім цього, має сенс подивитися на Концерну, і країну походження.
воно різниться високим вмістом молочних жирів, які надають продукту насичений вдачу і м'яку, https://pastelink.net/cc6yb991 кремову консистенцію. крім цього, має сенс подивитися на Концерну, і країну походження.
для самого насиченого смаку і для застосування в виготовленні/ випічці рекомендуємо брати масло вершкове 82.5%, https://apis.at.ua/forum/26-2223-1 тому, що він містить більше жиру і менше води.