1 hour ago
Вибачте, але я мушу відкрити вам історією, яка трапилася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя крихітка замовила, щоб як мама створила один неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, звісно ж, звичайно, взялася переглядати врятувальну знахідку на просторах інтернеті і отримала несподіванку. Втратила аж півтора години свого життя, блукаючи із блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти виявилися нереально складні, декілька - з екзотичними продуктами, ще кілька - серед надмірною кількістю відволікаючих елементів. Та ось як грім серед ясного неба раптово я пригадала щодо цей дивовижний ресурс і просто за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - прекрасний варіант! Інструкція став настільки простим, що навіть навіть юна дванадцятирічна помічниця здолала молодій взяти участь. Як результат наша команда створили ніби з журналу десерт, що виявився ідеальним відкриттям святкового столу. Вже сьогодні кожна мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви відкрила такий ідеальний спосіб?"
Сайт
Сайт