Today, 06:25 AM
Вирішив глянути, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. Назва привернула увагу, але я не знав, чого чекати. Виявилося, що це ресурс із публікаціями на безліч тем — починаючи від куховарства і закінчуючи медициною та тваринництвом.
Про що ресурс
Перше, що бачиш — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька прикладів статей:
- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);
- вага крохмалю в ложці;
- правила вживання борсукового жиру;
- з яких місяців діти сидять;
- ціна паспорта 2026;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Крім того, публікуються матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Тут справді можна знайти вирішення щоденних проблем. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки працює направлення до лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний ресурс, куди варто повертатися. Непоганий варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.
Про що ресурс
Перше, що бачиш — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька прикладів статей:
- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);
- вага крохмалю в ложці;
- правила вживання борсукового жиру;
- з яких місяців діти сидять;
- ціна паспорта 2026;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Крім того, публікуються матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Тут справді можна знайти вирішення щоденних проблем. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки працює направлення до лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний ресурс, куди варто повертатися. Непоганий варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.